Organisatie

De Organisatie van de Challenge

De eerste editie van de race werd in 2003 georganiseerd door de vereniging All Terrain. De wedstrijd heette toen ‘The Outdoor Challenge’. Al snel groeide het evenement zo groot dat er werd besloten om de stichting The Outdoor Challenge op te richten. The Outdoor Challenge werd al snel een begrip en was jarenlang de grootste adventure race van Nederland. In 2012 besloot het toenmalige bestuur van de stichting ermee te stoppen. Een aantal leden van de vereniging gingen in 2013 verder onder de naam ‘All Terrain Challenge’. Ook deze race werd al snel een succes en daarom vond er in 2015 een bestuurswissel plaats bij de stichting en sindsdien wordt de All Terrain Challenge georganiseerd door Stichting Outdoor Challenge (kvk: 17178537).

Het Bestuur en de organisatie

Het bestuur bestaat uit Remy van der Vlies (voorzitter), Paul Gielen (secretaris) en Bram Hurkmans (penningmeester). Samen met Melanie, Stijn, Justin, Jeffrey, Douwe, Ludo en Perry vormen zij ook de organisatie van de race.  Tot slot zijn wij Arlo, Chris, Silvy, Astrid, Roelof, Dolf en Carolin bijzonder dankbaar dat zij jaar na jaar weer bereid zijn om voor tijdens en na de race keihard mee te helpen.

_mg_0444_camera1_mikejanssenfotografie-klein

Contact

Neem contact op met de organisatie via info@outdoorchallenge.nl of Facebook. Of blijf op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.